μηνιαία εργαστήρια

«Το Νησί των Συναισθημάτων»

«Το Νησί των Συναισθημάτων»

«Μια φορά κι έναν καιρό ξεπρόβαλλε από τη θάλασσα ένα νησί, που υπάρχει μέχρι και σήμερα, το Νησί των Συναισθημάτων… που κρύβει έναν κρυμμένο θησαυρό!».

Ένα διαδραστικό παραμύθι, ένα διασκεδαστικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, για να γνωρίσουμε, μέσα από τη χαρά του παιχνιδιού και της ενεργής συμμετοχής, τα Συναισθήματα!

«Βοηθοί» μας σε αυτό το ταξίδι για «Το Νησί των Συναισθημάτων» θα είναι η φαντασία, η παντομίμα, ο λόγος, η μουσική, ο χορός! 

Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας από 3 έως 7 ετών. 

Οι ομάδες χωρίζονται ηλικιακά κι αποτελούνται από παιδιά και γονείς.

Το διαδραστικό πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε μία συνάντηση, διάρκειας 60΄ - 90΄, ανάλογα την ηλικιακή ομάδα.

Για την απαραίτητη δήλωση συμμετοχής στο θεατρικό δρώμενο «Το Νησί των Συναισθημάτων» μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία ή να αποστείλετε email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Πληροφορίες

Το «παιδιά επί σκηνής» είναι ένα εργαστήρι έκφρασης, μάθησης και δράσης για παιδιά, έφηβους κι ενήλικες. Δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 2000, εφαρμόζοντας τις αρχές της σύγχρονης παιδαγωγικής στους τομείς δράσης του. 

Πραξιτέλους 43, 12136 Περιστέρι
210-5747773, 694-5569273