Πάρτι

διαδραστικά παιδικά πάρτι

διαδραστικά πάρτυTo εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης «παιδιά επί σκηνής» σχεδιάζει και πραγματοποιεί διαδραστικά παιδικά πάρτι, στοχεύοντας στον παιδαγωγικό σκοπό μιας ποιοτικής διασκέδασης. 

Μέσα από θεατρικά παιχνίδια, μουσική και κίνηση, χρώματα και παραμύθια, θεατρικά δρώμενα κι ομαδικές δραστηριότητες τα παιδιά παίζουν, ανακαλύπτουν, συνεργάζονται, αποκτώντας γνώσεις κι εμπειρίες!

Πραγματοποιούνται στο χώρο μας, στο σπίτι, σε κήπους, σε άλση, σε παιδικές χαρές, σε πολυχώρους, σε εταιρίες (για τα παιδιά του προσωπικού τους), σε σχολεία. 

Διαμορφώνονται με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ενδιαφερόμενων, καθώς επίσης περιλαμβάνουν κι εποχιακές θεματικές (Χριστούγεννα, Απόκριες κλπ.).

Μπορούν να διαμορφωθούν είτε για ομάδες παιδιών, είτε για ομάδες παιδιών – γονέων.

Ενημερωθείτε επίσης για τα εξειδικευμένα προγράμματα που ισχύουν για τα σχολεία και τις εταιρίες, πέραν των εορταστικών εκδηλώσεων.

Πληροφορίες

Το «παιδιά επί σκηνής» είναι ένα εργαστήρι έκφρασης, μάθησης και δράσης για παιδιά, έφηβους κι ενήλικες. Δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 2000, εφαρμόζοντας τις αρχές της σύγχρονης παιδαγωγικής στους τομείς δράσης του. 

Πραξιτέλους 43, 12136 Περιστέρι
210-5747773, 694-5569273