«Επιλέγω να είμαι χαρούμενος!»

«Επιλέγω να είμαι χαρούμενος!»

Αυτοτελές διαδραστικό πρόγραμμα συναισθηματικής νοημοσύνης για την αναγνώριση και διαχείριση του άγχους.

Χρησιμοποιώντας το θέατρο και την τέχνη, το σώμα και τη φαντασία, το λόγο και τη σιωπή, τη μουσική και την κίνηση θα «παίξουμε» με το άγχος! Θα το αναγνωρίσουμε, θα το κατανοήσουμε και θ’ «ανακαλύψουμε» ότι έχουμε τη δυνατότητα να το διαχειριστούμε δημιουργικά!

Στόχοι του προγράμματος:                                                                          

  • Ανακαλύπτω τις ικανότητες μου (αυτοεκτίμηση)
  • Αναγνωρίζω το συναίσθημα του άγχους
  • Βρίσκω τρόπους να το διαχειριστώ
  • Θέτω ρεαλιστικούς στόχους 
  • Διαχειρίζομαι σωστά το χρόνο μου
  • Επιλέγω τη θετική σκέψη, την ουσιαστική επικοινωνία και την έκφραση κάθε μου συναισθήματος.

Το πρόγραμμα αφορά παιδιά της τελευταίας τάξης του δημοτικού και έφηβους, καθώς το άγχος, για διάφορες αιτίες, είναι το κυρίαρχο συναίσθημα αυτής της ηλικίας.

Οι ομάδες αποτελούνται από παιδιά και γονείς.

Το διαδραστικό πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε μία συνάντηση, διάρκειας 2,5 ωρών.

Για την απαραίτητη κράτηση συμμετοχής επικοινωνήστε με τη γραμματεία ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.@Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Πληροφορίες

Το «παιδιά επί σκηνής» είναι ένα εργαστήρι έκφρασης, μάθησης και δράσης για παιδιά, έφηβους κι ενήλικες. Δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 2000, εφαρμόζοντας τις αρχές της σύγχρονης παιδαγωγικής στους τομείς δράσης του. 

Πραξιτέλους 43, 12136 Περιστέρι
210-5747773, 694-5569273