εκπαιδευτικά προγράμματα

«Eγώ κι Εσύ… Μαζί και Διαφορετικοί!»

«Eγώ κι Εσύ… Μαζί και Διαφορετικοί!»

«… κι ο Εγώ κι ο Εσύ ξεκίνησαν το ταξίδι τους στο «Δάσος των Αναμνήσεων», για να συναντήσουν τη Νεράϊδα τη Λιλή, τον Πύργο των Παραμυθιών, τον Δράκο τον Θυμό, τη σοφή Χελώνα τη Σωσώ, το Δέντρο των Συναισθημάτων,

για να μάθουν πως είμαστε διαφορετικοί γιατί ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και μοναδικός και πως για να γίνεις φίλος καλός πρέπει πρώτα να γνωρίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό!».

Μέσα από τη χαρά του παιχνιδιού και της ενεργής συμμετοχής θα ανακαλύψουμε πόσο σημαντικός είναι ο καθένας μας, θα χαρούμε με τις ικανότητές μας και θα μάθουμε από τις αδυναμίες μας για να κατανοήσουμε και  να αποδεχθούμε τη μοναδικότητα του καθενός μας.

Ένα διαδραστικό παραμύθι για την αποδοχή της ξεχωριστής προσωπικότητας του άλλου και τη σπουδαιότητα της φιλίας. 

Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 ετών. 

Οι ομάδες χωρίζονται ηλικιακά και αποτελούνται από παιδιά κι εκπαιδευτικούς

Το διαδραστικό πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε μία συνάντηση, διάρκειας 60΄ - 90΄, ανάλογα την ηλικιακή ομάδα.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικές με την πραγματοποίηση του θεατρικού δρώμενου «Εγώ κι Εσύ… Μαζί και Διαφορετικοί!» μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία ή να αποστείλετε email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση paidiaepiskinis@yahoo.gr.

 

 

 

Πληροφορίες

Το «παιδιά επί σκηνής» είναι ένα εργαστήρι έκφρασης, μάθησης και δράσης για παιδιά, έφηβους κι ενήλικες. Δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 2000, εφαρμόζοντας τις αρχές της σύγχρονης παιδαγωγικής στους τομείς δράσης του. 

Πραξιτέλους 43, 12136 Περιστέρι
210-5747773, 694-5569273