εκπαιδευτικά προγράμματα

«Οι Εξερευνητές των Συναισθημάτων»

«Οι Εξερευνητές των Συναισθημάτων»

«Ο Κόμης Συναισθηματίας βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση. Είχε προγραμματίσει έναν υπέροχο χορό στον πύργο του για όλους τους κατοίκους του «Νησιού των Συναισθημάτων» για να γνωρίσουν από κοντά τα Συναισθήματα!

Προς μεγάλη απογοήτευσή του όμως τα συναισθήματα είχαν κλειδαμπαρωθεί πίσω από τις μεγάλες πόρτες του πύργου! Δεν ήθελαν να δουν κανέναν! Δε μιλούσαν, δεν έτρωγαν και δεν ένιωθαν! Όλο το νησί είχε «παγώσει», κανείς δεν αισθανόταν τίποτα και όλοι ήταν δυστυχισμένοι! Τότε η Νεράϊδα Ι – Κιού (EQ) σκέφτηκε να φωνάξουν την ομάδα των παιδιών, των σπουδαίων Εξερευνητών των Συναισθημάτων! Ήταν οι μόνοι που θα μπορούσαν να ανοίξουν όλες τις πόρτες των Συναισθημάτων!» 

Χρησιμοποιώντας το θέατρο, τη μουσική, την κίνηση θα παίξουμε με τη Χαρά και τη Λύπη, θα «φοβίσουμε» τον φόβο μας, θα «ηρεμήσουμε» τον Θυμό μας, θα κάνουμε φίλες μας την Αποτυχία, τη Ντροπή, τη Ζήλεια θα «διασκεδάσουμε» τη Βαρεμάρα!

Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας από 6 έως 10 ετών. 

Οι ομάδες χωρίζονται ηλικιακά και αποτελούνται από παιδιά κι εκπαιδευτικούς.

Το διαδραστικό πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε μία συνάντηση, διάρκειας 60΄ - 90΄, ανάλογα την ηλικιακή ομάδα.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικές με την πραγματοποίηση του θεατρικού δρώμενου «Οι Εξερευνητές των Συναισθημάτων» μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία ή να αποστείλετε email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση paidiaepiskinis@yahoo.gr.

 

 

Πληροφορίες

Το «παιδιά επί σκηνής» είναι ένα εργαστήρι έκφρασης, μάθησης και δράσης για παιδιά, έφηβους κι ενήλικες. Δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 2000, εφαρμόζοντας τις αρχές της σύγχρονης παιδαγωγικής στους τομείς δράσης του. 

Πραξιτέλους 43, 12136 Περιστέρι
210-5747773, 694-5569273